Salát s cibulkou (bez pálení žáhy)

Před konzumací rajčatového salátu
 
    Dnes moje žena dělala k obědu rajčatový salát a já si uvědomil, že Vám mohu sdělit jednu menší vychytávku pro ty, kteří mají problém s konzumací syrové cibule - s pálením žáhy, ale neradi si její chuť nahrazujete něčím jiným. 
 
    Moje máma nám dlouhá léta cibuli do salátů na drobno krájela. Nevím jak se to stalo, ale v určitým věku jsem začínal mít problémy se syrovou cibulkou a to i s menším množstvím v salátu. Vždy se mi po konzumaci udělalo od žáhy nevolno. 
 
    A tak se máma snažila vymyslet nějaký jiný způsob přípravy salátu. A napadla jí tato jednoduchá varianta - cibuli nařezat na větší kusy (např. menší cibulku na 1/4-tinky) a vložit do mísy k salátu pěkně uležet (jedno jakému - okurkový, rajčatový, paprikový, atd.). Salát takto naporcovaná cibulka krásně dochutí a ti, kteří nemohou konzumovat syrovou cibuli si její chutě také užijí. Cibulka jednoduše zbyde ve Vašich miskách. Abych doplnil svůj článek vkládám fotografie salátu před (v úvodu) a po konzumaci (v závěru) ;)
 
    Dobrou chuť! ;)
 
Pro Vaši představu - takto to vypadá, po dojedení salátu ;) Mňam, to mi šmakovalo.
 
 
    Milí návštěvníci/čtenáři, to co na těchto stránkách přečtete, jsou pouze mé subjektivní zkušenosti a je pouze na Vašem rozhodnutí, zda si z toho něco vezmete či nikoliv - zda se tomu třeba jen zasmějete. Což znamená, že rozhodnutí je na Vás a Vy si za něj nesete svoji odpovědnost. Tím, že zde publikuji, nepřebírám v žádném případě odpovědnost za Vás, za Vaše rozhodnutí. Mějte svoji hlavu a rozhodujte se vždy pouze na základě své intuice. Rozhodně se nenechte do něčeho nutit. Moje řádky by Vás měly pouze nasměrovat určitým směrem, ale rozhodnutí je vždy pouze a jen na Vás. Užijte si čtení i Vašeho života!