Oheň / Táborák

10. srpna 2015
ilustrační foto: táborák, ohýnek, oheň
 
    Po dovolené jsem si vzpomněl na táborák, který jsme s našimi blízkými měli. Hlavním důvodem založení této podkategorie bylo ukázat Vám nový způsob přípravy, konkrétně nařezání špekáčka/buřta, kterým mě uchvátil můj kamarád ;) Přípravu špekáčku znám na mnoho způsobů, ale tento se zcela vymykal tradičním a proto bych se Vám rád o tom zmínil. Nejedná se pouze o esteticky zajímavý způsob, ale také velmi praktický. Špekáček se dobře připravuje a ještě lépe a dokonale opéká - nikoliv jen povrchově. 
 
    Táborák má u mě své důležité místo, a pevně věřím tomu, že je na tom podobně mnoho lidí. Vždy když uslyším praskání dřeva nebo ucítím vůni spáleného dřeva, vzpomenu si na společně strávené chvíle s mými prarodiči, se kterými jsme společně s moji sestrou tábořili každoročně o velkých prázdninách na chatě na Vranově a nebo na tábory, čarodejnice, apod. Jsou to krásné vzpomínky - vždy bylo co jíst, co pít, o čem povídat, zpívat nebo i mlčet a upjatě zírat do plamínků ohně. 
 
 
 
    Milí návštěvníci/čtenáři, to co na těchto stránkách přečtete, jsou pouze mé subjektivní zkušenosti a je pouze na Vašem rozhodnutí, zda si z toho něco vezmete či nikoliv - zda se tomu třeba jen zasmějete. Což znamená, že rozhodnutí je na Vás a Vy si za něj nesete svoji odpovědnost. Tím, že zde publikuji, nepřebírám v žádném případě odpovědnost za Vás, za Vaše rozhodnutí. Mějte svoji hlavu a rozhodujte se vždy pouze na základě své intuice. Rozhodně se nenechte do něčeho nutit. Moje řádky by Vás měly pouze nasměrovat určitým směrem, ale rozhodnutí je vždy pouze a jen na Vás. Užijte si čtení i Vašeho života!